Sauli Paavola
044 2647 891
zale@zaleprint.com

Kehveus

TIETOKONEHUOLTO JA PIENIMUOTOINEN MEDIATUOTANTO

Teen 3D-grafiikkaa tilaustyönä. Alla näet esimerkkejä taustoista ja hahmoista, joita minulla on valikoimassa tällä hetkellä. Voit myös ideoida oman hahmosi/scenesi ja kertoa millainen se olisi. Yhden scenen luominen jo valmiina olevista taustoista/hahmoista maksaa 20€ (Yhden tunnin työ) sisältäen vähintään 2 erilaista renderöintiä (kuvaa) esim. yhden kaukaa, laaja näkymä ja yhden lähikuvan. Katso esimerkki kuvat alla.
Renderöinnit aina korkealaatuisia (3000pix) soveltuen hyvin myös tulostettaviksi.Haluttaessa useampia kuvia sopimuksen mukaan. Myös suurempina/pienempinä vaikkapa nettiin. Alla olevat esimerkkikuvat ovat 800x600pix eli 4:3 kuvaformaatissa, mutta kuvasuhde voi olla mikä tahansa.
Eri kuvakulmista renderöidyt kuvat ovat tietenkin myös saatavilla. Katso alempi esimerkki.

Teen myös textuureja 3D-vaatteisiin/tarvikkeisiin. Yhden ilmaisen tekstuuripakettini voi ladata renderosity:stä (www.renderosity.com)tästä linkistä.Ladatakseen ilmaista sisältöä renderosity:stä on rekisteröidyttävä sinne. Rekisteröityminen on ilmaista, eikä velvoita mihinkään. Ei myöskään aiheuta roskapostitulvaa.

laajakulma
Laajakulmakuva
lahikuva
Lähikuva
laajakulma
Oikealta sivulta
laajakulma
Vasemmalta sivulta


Kehveuksen sivu

Piirtämäni sarjakuva Kehveus
Kehveus

Daz studio sivu

Daz studio sivulta löydät muun muassa tekemäni aloittelijan oppaan, jos sattuisi kiinnostus 3D-grafiikkaa kohtaan heräämään.


Villinlännen rakennuksia

Saluuna Sekatavarakauppa Seriffintoimisto Kylpylä Sepän paja Retkeily1 Retkeily2

Sekalaisia rakennuksia

Poreallas Kasvihuone Kivihalli Rantakoju Putiikki

Erilaisia taustoja

Tasanko
Preeria

Metsä

Ranta

Talvi

Studio 1
Studio 2
Kaupunki
Yötaivas 1

Yötaivas 2

Yötaivas 3

Yötaivas 4